Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.


Úvod » Teplomery - vlhkomery » Vlhkomer s teplomerom digitálny VL 305002 K5


        

Vlhkomer s teplomerom digitálny VL 305002 K5

Kalibrovaný vlhkomer s teplomerom digitálny VL 305002 K/5

 

Číslo produktu: VL305002K5
Výrobca: Karl Koch
naša cena bez DPH: 94,66 €
naša cena s DPH (20 %):
113,59 €

do košíka:
  ks  

Vlhkomer s teplomerom digitálny VL 305002 K/5

  • Vlhkosť vnútorná IN: 10% do 95% RV
  • Teplota vnútorná IN: -5°C do +50°C
  • Pamäť MIN/MAX pre teplotu a vlhkosť
  • Napájanie: 1x AAA
  • Rozmery prístroja: 110 x 95 x 20 mm
  • hmotnosť prístroja: 171 g

Kalibračný certifikát pre suchý a chladený sklad - celý rozsah

Kalibračné body: +2°C, +6°C, +10°C, +20°C, +30°C / 30%, 50%, 70%, 80%, 90% RV

 

Najčastejšie kalibrované body:


 

Suchý sklad

Teplota

+10°C, +20°C, +30°C

Vlhkosť

30%, 50%, 70%

Chladný sklad

Teplota

+2°C, +6°C, +10°C

Vlhkosť

70%, 80%, 90%

Chladený sklad (chladnička)

Teplota

+2°C, +6°C, +10°C

Vlhkosť

70%, 80%, 90%

Mraziarenský sklad (mraznička)

Teplota

-25°C, -22°C, -18°C

Rozmrazovanie

Teplota

+2°C, +4°C, +6°C

Studená kuchyňa príprava pri teplote

Teplota

+2°C, +5°C, +10°C

Studená kuchyňa pečivo príprava pri teplote

Teplota

+5°C, +10°C, +15°C

Smažené pokrmy a výdaj stravy

Teplota

+60°C, +70°C, +180°C

Spracovanie mäsových pokrmov (teplota v jadre)

Teplota

+70°C, +80°C, +180°C

Podávanie hotových pokrmov (tuhé/tekuté)

Teplota

+60°C, +65°C, +70°C